Access Bars behandeling

Access Bars behandeling

Access Bars

Een heerlijk moment voor jezelf!

Wil jij je ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creëren? Dan is een access Bars behandeling iets voor jou!

32 energetische punten

WAT IS ACCESS BARS?

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je je lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten.

Tijdens de behandeling lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl ik een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraak. Dit geeft je direct ontspanning, rust en ruimte.

Je ligt met je kleren aan en je schoenen uit op de behandeltafel.

Tijdens de behandeling zal er geen muziek worden gespeeld. Dit beïnvloedt namelijk de werking van het ‘’runnen van de bars’’.

access-bars-did-you-know

De Bars zijn energie banen op en in het hoofd.

De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de vastzittende energie kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen en emoties worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Verwijder wat je niet meer nodig hebt!

Geef je hoofd rust & ruimte!

Naast de diepe ontspanning die je zult ervaren kan een Access Bars sessie voor veranderingen zorgen op alle vlakken van je leven.

Duur

De behandeling duurt maximaal 90 minuten. Een goede investering in jezelf. Een Bars behandeling kan nog enkele weken doorwerken.
De één merkt veel verandering na 1 behandeling, de ander heeft wat meer behandelingen nodig.

Het is helemaal aan jou, doe wat voor jou goed voelt!

Kosten

Er zijn meerdere opties. Kijk hier voor Access Bars tarieven!

Is een Access Bar behandeling iets voor jou? Neem dan contact met me op!