Recensies

Enkele ervaringen

Lees hier wat anderen vonden van mijn Body Mind Release en Access Bars behandelingen. Wil jij ook weer vol in het leven staan, hernieuwde energie opdoen, of zelf een recensie achterlaten. Neem dan contact met me op.

 

Contact

 

Je bent een topper!

Ik heb de BMR therapie bij Suzan van VlinderSTART in een aantal sessies doorlopen en met heel goed resultaat afgerond.

Ik heb er betere inzichten door gekregen, benader alles voortaan positief en ik weet hoe ik voortaan zelf mijn ballast los kan laten. De onrust die ik altijd in mijn lijf had was na een paar sessies al helemaal verdwenen en is ook niet meer teruggekomen, dat is een heerlijk gevoel! 

Ook heb ik dankzij de BMR therapie t doorzettingsvermogen gekregen om af te vallen, daar ben ik heel blij mee. 

Het is ook echt een therapie waar je op lange termijn nog steeds wat aan heb doordat Suzan je goede oefeningen leert die je op langere termijn ook nog toe kunt passen. 

Ik kan BMR therapie bij Suzan van VlinderSTART dan ook echt aanbevelen!

Bedankt Suzan, ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld bij je! 

Je bent een topper! 

Dank je wel Suzan!

Ik voelde me al een tijdje niet lekker in mijn vel en kreeg steeds meer lichamelijke klachten. Ik ben in therapie gegaan bij Suzan van VlinderSTART.

Na de therapie heb ik zoveel rust in mijn hoofd, kan me veel beter ontspannen, heb meer energie en lichamelijke klachten werden minder. 

Ik kan er dankzij de behandeling van Suzan van VlinderSTART goed mee omgaan.

Ik ontdek echt wat het leven mij te bieden heeft, daar ben ik me nu veel bewuster van geworden!

Ongelofelijk wat loslaten met je doet!

Dit allemaal dankzij de BMR therapie bij VlinderSTART

 

Bedankt Suzan, ga vooral zo door!

Ik was heel benieuwd naar de Acces Bars behandeling van Suzan. Zou t wat met me doen, wat zou ik voelen?

Ik kwam sowieso helemaal tot rust tijdens de behandeling en had zelfs t gevoel met bepaalde punten dat mijn lichaam heel licht werd, net of ik ging zweven…dat was een heerlijk ontspannen gevoel.

Tevens was ik even mijn piep in t oor kwijt die altijd aanwezig is (tinnitus). Dat was een hele bijzondere en fijne ervaring! Ik kom zeker binnenkort terug voor een behandeling, want ik ben ervan overtuigt dat t Suzan met deze acces Bars behandeling lukt om mij van de tinnitus af te helpen of t in ieder geval minder aanwezig maakt.

Bedankt Suzan, ga vooral zo door!

Wil jij ook profiteren van de voordelen van Body Mind Release en/of Access Bars behandelingen? Neem dan contact met me op.