Gebruik jij jouw verleden als hangmat of als springplank?

Deze zin triggerde mij,.. Ik ben benieuwd wat deze zin met jou doet?Kun je er meteen wat mee? Wat voor gevoel komt er bij je op?

Deze zin gaf mij herkenning,..

Als meisje van 18 verloor ik plotseling mijn vader, mijn rots in de branding. Mijn wereld stortte in, en de emoties kreeg ik niet onder controle. Een lange tijd bleef ik ‘’hangen’’ in deze emoties. Dat voelde veilig en ik kon me achter mijn emoties verschuilen, al voelde dat natuurlijk totaal niet goed. Want om ergens te komen moet je sprongen maken, maar springen in het onbekende brr.. dat is eng!

Ik volgde een aantal therapieën, het deed wel wat maar het gaf geen blijvend resultaat. Toen Body Mind Release op mijn pad kwam gaf het mij een betoverend resultaat, ik voelde mij beter dan ooit te voren. Ik voelde me sterk, kreeg meer energie, had mijn emoties eindelijk onder controle, kreeg doel, kreeg lef, heerlijk! En opeens stond ik op die springplank, en niemand die me daar vanaf kon duwen!! Wauw!! Wat een doel had ik bereikt, wat een drempels was ik over!

Ik heb nu mijn verleden in mijn eigen bedrijf gestopt!

VlinderSTART is de naam die ik aan mijn praktijk heb gegeven, deze naam staat in het teken van mijn verleden, hoe mooi is dat!

In een traject van 6 tot 7 weken help ik mensen met het aanpakken van de innerlijke oorzaak van hun levensklachten. Denk hierbij aan klachten zoals: stress, angsten, burn-out klachten, somberheid, gebrek aan zelfvertrouwen, negatief denken en piekeren. Na dit traject sta jij letterlijk in jouw eigen kracht. Je weet dan hoe jij jezelf met deze methode daarin kunt blijven ondersteunen. Body Mind Release is zo jouw ’tool for life’.

Dank je wel verleden, wat heb ik veel van je mogen leren

Durf jij ook te springen?? Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

Ontpop jezelf bij VlinderSTART!